Online taart bestellen in Amsterdam, waar moet je zijn?

rainbow cake amsterdam

Op Instagram volg ik meerde bakery accounts. Zij verkopen geen ‘gewone’ taarten maar ware kunstwerken! Tegenwoordig krijg ik vaak op een bruiloft, babyshower of verjaardag de mooiste cake creaties voorgeschoteld helemaal custom made. De taarten zien er zo mooi uit dat ik het vaak bijna zonde vind om aan te snijden!

Cake bakery Amsterdam

Waar kan je mooie taarten bestellen voor een speciale gelegenheid? Hieronder een lijstje van bakery accounts uit Amsterdam die ik volg én de taarten ook van heb gegeten :-).

De Drie Graefjes. Voor een babyshower (zie foto) is de rainbow cake tof! Ze bezorgen alleen niet dus je moet de taart wel zelf ophalen. Bestellen via de webshop kan wel.

Life of Pie. Custom made voor een verjaardag, bruiloft of babyshower bijvoorbeeld. Meerdere mensen zijn fan dus bestel op tijd! Check het instagram account Lifeofpieamsterdam voor inspiratie.

Sweet Love Addiction. De eigenaresse is een bekende van mij en heeft onze cake experience op de bruiloft verzorgd. Haar cheesecake is the best in town! Voor meer info bekijk je haar website www.sweetloveaddiction.nl of haar Instagram account.

Cup a la cake. Aanrader van een vriendin van mij. Zij had speciaal een custom made taart besteld om te vieren dat ik zwanger was. Zo lief! De taart zelf was mooi én lekker. Hierbij de website van de bakery www.cupalacake.nl.

Zelf ben ik nog op zoek naar een goed adresje in Amsterdam Oost, heb je nog tips? Let me know!

taart bestellen amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *