Slaapbank in de huiskamer, wel of niet handig?

slaapbank bed habits charada blog

In Amsterdam ben ik begonnen in een klein kamertje, toen vond ik een slaapbank ideaal. Daarna ging ik verhuizen naar een appartement van circa 50 m2. Ik nam mijn slaapbank gewoon mee en gebruikte het als bank in de woonkamer. In die periode ging ik nog veel op stap en mijn vriendinnen konden dan gewoon blijven slapen in de woonkamer. Super handig.

Nu ik samenwoon was het tijd om de bedbank in te ruilen voor een ‘normale’ bank.. of is zo’n slaapbank nog steeds wel handig?

Ik ging online op onderzoek uit en kwam uiteindelijk tot de conclusie toch weer een slaapbank te willen. De websites met mooie slaapbanken hieronder op een rij.

1. Verschillende merken slaapbanken bij de Wehkamp

2. Mooie design slaapbanken bij Made.com

3. Mijn eerste bedbank kocht ik bij Ikea.nl

Uiteindelijk heb ik voor een design slaapbank gekozen van bedhabits.nl. Ik kon de bedbank helemaal naar wens customizen samen met de stylist van Bed Habits in Amsterdam, super tof! Het model, de stofsoort, stofkleur, pootjes en armleuningen.. alles naar mijn smaak. Wil jij dit ook? Maak dan een vrijblijvende showroom afspraak of ga gewoon even langs. Het adres is Oostelijke Handelskade 639 in Amsterdam, bekijk hier de contactgegevens van Bed Habits.

Oja, ze hebben mij ook geïnterviewd over mijn bed ‘habits’. Het interview lees op de blog www.slaapkamerdesign.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *