Waar kan ik lekkere pannenkoeken eten in Amsterdam?

Pannenkoeken amsterdam Ijburg

Omdat ik inmiddels al 6x ben verhuisd in Amsterdam, weet ik in verschillende buurten wel een goed adresje te vinden voor pannenkoeken. Ik ben daar namelijk gek op! Nu ik in IJburg woon, ging ik eerst online de menukaarten van restaurants in deze buurt  bekijken. Zo kwam ik erachter dat hier helemaal geen pannenkoeken restaurant is. Wat een gemiste kans in een regio met zoveel kinderen.

Gelukkig heb ik een lieve man die voor mij  geregeld pannenkoeken bakt, zoals te zien is op de foto :-). De beste pancakes in IJburg eet ik dus gewoon bij mij thuis! Als wij dan in het weekend buiten de deur gaan brunchen, kies ik vaak voor de volgende lunchrooms speciaal vanwege de pancakes.

1. Duck pancakes bij New King in het Centrum (Nieuwmarkt). Ik neem er ook vaak een wonton soepje bij.

2. American pancakes bij Bar Basquiat in Oost. Ze hebben meerdere ontbijtopties en het is vlakbij IJburg.

3. Diverse pancake keuzes bij The Breakfast Club. Je hebt ook keus uit andere brunchopties en ze hebben meerdere locaties in Amsterdam.

4. Granola met yoghurt en vers fruit pannenkoek bij Mook Pancakes in West. Ze hebben ook vele andere pancake creaties!

Foto’s van de pannenkoeken vind je op mijn instagram account cha.ferdinandus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *