OVER MIJ

Super leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Ik hoop je te kunnen inspireren, motiveren en misschien zelfs te adviseren.  Al zolang ik toegang heb tot internet, heb ik de meest uiteenlopende zoekopdrachten gehad. Zo zit ik elke avond wel op mijn telefoon of laptop om het één of ander te onderzoeken.

In deze blog schrijf ik mijn online bevindingen die ik zelf niet wil vergeten. Het gaat niet over één onderwerp, het gaat over van alles waar ik op dat moment interesse in heb. Sommige zoekopdrachten zijn serieus maar andere weer hilarisch. Wie weet heb jij ook wat aan mijn online bevindingen!

Food & Travel

Dat ik van reizen en lekker eten houd, is wel te zien op mijn Instagram account! Ik blog al sinds 2012. Eerst begonnen met een foodblog Chalovesfood maar omdat ik niet alleen maar over food wil bloggen ben ik sinds 2016 overgestapt op deze lifestyle blog Charada. Ik heet Charada en deze domeinnaam was nog vrij, vandaar de keuze voor de blog naamswijziging. De zoekopdrachten die je bij het onderwerp Food & Travel voorbij ziet komen gaan over leuke reistips die ik heb gevonden, lekkere recepten en leuke hotspots bijvoorbeeld.

Interieur & Cadeaus

Ik ben wel meer dan 8x verhuisd in mijn leven en het leuke is dan weer het inrichten van m’n nieuwe woning. Ook kom ik uit een grote familie en heb ik al een aardige netwerk opgebouwd. Dit betekent dat ik regelmatig een verjaardag, housewarming of ander feestje heb. Hartstikke leuk natuurlijk en zo lees je bij het onderwerp Interieur & Cadeaus dus mijn online bevinden om leuke cadeautjes of interieur items te scoren!

Ondernemen & Freelancen

Een spannend moment was de keuze om voor mijzelf te gaan beginnen! Je kan begrijpen dat ik mij helemaal suf heb gegoogled over ondernemerschap en freelancen in Nederland maar ook in het buitenland als digitale nomade. In september 2016 ben ik begonnen als freelance online marketeer. Wil je een kijkje nemen in mijn creatieve keuken? Check dan mijn portfolio. In december heb ik mijn webshop www.fromeasttowest.nl gelanceerd.

Sport & Beauty

Zelf ben ik geen fitgirl of beauty addict maar ik houd er wel van om er verzorgd uit te zien. Ik heb verschillende sporten geprobeerd maar blijf erbij dat volleybal toch wel een heel leuk spelletje is. Ik speel daarom nog steeds 6x per jaar een toernooitje op recreanten niveau. Voor een feestje ben ik wel meer bezig met kleding en make-up uitzoeken, vandaar dat mijn online zoekopdrachten ook bestaan uit het onderwerp Sport & Beauty.

Zwanger & Mama

Sinds mijn zwangerschap is er een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan. Ik had geen idee hoeveel er online over het onderwerp zwangerschap & mama te vinden was. Ik had dan ook de meest uiteenlopende online zoekopdrachten! Mega interessant hoe andere zwangeren en moeders alles aanpakken. Veel praktijkinformatie heb ik van mijn vriendinnen gekregen die ik elk moment van de dag kon appen als ik er alsnog online niet uitkwam!

Ik denk dat je nu al aardig wat over mij te weten bent gekomen! Heb je nog vragen of wil je een samenwerking aangaan? Mail dan naar info@charada.nl en ik beantwoord z.s.m. je bericht. Leuk om iets van je te horen!

Liefs,

Charada