Digitale nomade lifestyle met een baby, kan dat?

Digital Nomad Thailand beach Charada

Vorig jaar was ik een maand in Thailand en daar heb ik voor het eerst geprobeerd om als digitale nomade te werken. Dat ging hartstikke goed. Ik had mijn laptop mee en had bijna overal toegang  tot een snelle WiFi verbinding, zelfs op het strand! Deze zomer ben ik thuis gebleven, ik vond het al warm genoeg en had geen behoefte om nog extra de zon te gaan opzoeken. Ik denk dat dit door de zwangerschap komt ;-).

Al had ik wel een nieuwe zoekopdracht bedacht: waar moet je aan denken als je wilt reizen met een baby? Daardoor kwam ik uit bij travelblogs van gezinnen die werken in het buitenland. Wauw, wat een eyeopener! Een digitale nomade lifestyle met baby kan dus ook.

Digital Nomad family

Op Instagram begon ik steeds meer accounts te volgen van gezinnen die in het buitenland werken met kids. Super interessant hoe zij toch als digitale nomade kunnen werken én dit combineren met een kind. Voor mij een nieuw doel om te proberen aankomend jaar. Ik wil niet een heel jaar weg en thuis alles opgeven maar gewoon weer een maandje (of 2?) naar een tropische bestemming. Dat moet lukken!

Hieronder de travelblogs die ik heb gevonden en inspiratie van kreeg.

Nappy Nomad

The Bucket List Family

Baby can travel

Like Miljian

Gezin op reis

Als ik bovenstaande blogs en Instagram accounts bekijk, krijg ik al helemaal kriebels om op reis te gaan met baby Jones. To be continued… 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *