Wimperextensions in Amsterdam, wel of niet doen?

Wimperextensions Amsterdam Noord Perfect eyelash .jpg

Al een tijdje liep ik met het idee om wimperextensions te laten zetten. Ik vond het in eerste instantie best spannend om te doen want vallen mijn wimpers daarna niet uit of breken ze af? Een aantal weken voor mijn bruiloft besloot ik om het zetten van de wimperextensions toch uit te proberen. Ik begon mijn zoektocht eerst online omdat ik het belangrijk vond om hierbij de reviews te lezen. Uiteindelijk ben ik via een bekende bij Perfect Eyelash in Amsterdam Noord terecht gekomen. En wat een goede keus zeg! Naja weet waar je aan begint.. ik ben nu namelijk verslaafd aan wimperextensions. Zo heerlijk om geen mascara meer op te hoeven doen en wakker te worden met een verzorgde look.

Waarom wel voor wimperextensions kiezen?

– Je ziet er altijd verzorgt uit. Zelfs als je net wakker wordt, heb je een ‘verleidelijke’ oogopslag.

– Je hoeft geen mascara meer te gebruiken, haleluja!

– Bij emotionele gebeurtenissen (zoals bij een bruiloft) weet je zeker dat je mascara niet uitloopt of dat je plakwimpers er af gaan. De wimperextensions van Perfect Eyelash hebben zelfs mijn bevalling overleefd, toch chill als ik nu de foto’s terug kijk.

– Op vakantie hoef je je geen zorgen te maken, de wimperextensions zijn zee & zwembad proof! Net voordat wij op huwelijksreis gingen had ik de wimperexptentions laten bijvullen en ze bleven al die weken netjes, heel relax.

Voor veel meer wimperextensions voordelen ga je naar de site van Perfect Eyelash Amsterdam.

Waarom niet?

Mijn ervaring is dat wimperextensions verslavend zijn, écht! Als je ze eenmaal hebt, wil je jezelf niet meer zonder zien. Dus weet waar je aan begint. Je krijgt er namelijk ook een vaste kostenpost bij omdat je na circa 3 weken weer terug moet gaan voor een refill.

Zelf heb ik het er wel voor over, als ik weer naar de wimpersalon ga voor een refill zie ik het als me-time. Ze zijn gevestigd boven het winkelcentrum in Amsterdam Noord. Na mijn wimperextension afspraak ga ik dan ook vaak nog even shoppen of naar de KFC :-).

Perfect Eyelash Amsterdam Noord

Voor meer informatie over Perfect Eyelash Amsterdam ga je naar de website en voor foto’s check je het Instagram account perfecteyelash_amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *