Geboortekaartje ontwerpen, waar kan ik dat doen?

geboortekaartje Jones

In de laatste week van mijn zwangerschap stond het regelen van het geboortekaartje nog op mijn to-do-list. Als je online zoekt naar geboortekaartjes heb je echt super veel keus, ook kan je de voorbeeld kaarten nog helemaal aanpassen met een ontwerpprogramma. Ik was dus wel even zoet hiermee. In deze blog geef ik mijn favoriete sites én hoe ik het geboortekaartje van onze baby heb ontworpen.

Geboortekaartje websites

Het leuke van deze sites is dat het ontwerp al voor je is gedaan. Naar eigen wens kan je de kaart aanpassen met persoonlijke gegevens of eventueel nog wat extra features zoals een foto toevoegen, ideaal! De leukste geboortekaartjes ontwerpen vond ik bij onderstaande websites.

hipdesign.nl

hetuilennestje.nl

hierbenik.nl

Zelf ontwerpen met Canva

Ik had op een website een geboortekaartje gezien in de vorm van een recept. Super leuk. Vond dat ook wel passen na onze pregnancy announcement met het kommetje ‘eating for two‘. Het ontwerp van dit kaartje vond ik alleen niet zo bijzonder dus besloot ik om zelf een kaartje te ontwerpen met dit idee in mijn achterhoofd.

Voor het ontwerpen van het geboortekaartje gebruikte ik het ontwerpprogramma Canva. Ik kwam uit op 4 kantjes en dat was wel iets overdreven dus ik paste het ontwerp aan naar een tweezijdige bedrukking. Nu nog wachten op de baby want dan weet je pas de geboortedatum, het gewicht en ik wil ook een foto van de baby op de kaart hebben.

Update: 23 september 2017 was het eindelijk zo ver. Onze baby Jones déLuca is geboren!

geboortekaartje Jones

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *