Je zwangerschap bekend maken op social media?

Zwangerschapsaankondinging food

Sommige onderwerpen zijn privé… of toch niet? Ik heb heel lang nagedacht of ik wel mijn zwangerschap online bekend wilde maken. Het duurde ook wel even (zo’n 5 á 6 maanden) voordat ik de knoop had doorgehakt. Toen wij eenmaal hadden besloten om het nieuws wel online te zetten, ging ik zoeken naar leuke pregnancy annoucements om inspiratie op te doen.

Pregnancy announcement voorbeelden

Er zijn zoveel originele manieren om je zwangerschap online bekend te maken op social media. Ik haalde inspiratie uit de bijvoorbeeld volgende bronnen:

  1. Instagram met hastag #pregnancyannouncement
  2. Pinterest met zoekopdracht Zwangerschapsaankondigingen
  3. 24baby.nl
  4. Shutterfly
  5. Oudersvannu

Waarom en hoe ik de zwangerschap online bekend heb gemaakt heb ik uitgebreid beschreven in een gastblog. Lees het bericht op Momlife & The City.

pregnancy announcement

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *