Beauty musthaves in je kraamtijd, wat heb je écht nodig?

beauty musthaves in kraamtijd

Twee weken voor mijn uitgerekende datum had ik tijd vrijgemaakt om even online beauty producten te shoppen voor mijzelf in plaats van spulletjes voor de baby. Gelukkig maar want in mijn kraamtijd had ik daar echt geen tijd voor. Je bent met je baby bezig en in mijn geval ook met alle kraamvisite die langskomt. Iedereen weet dat je weinig rust en slaap hebt met een newborn maar om dat een beetje te verdoezelen, heb ik in deze blog mijn 3 beautymusthaves voor in de kraamtijd op een rijtje gezet.

Beauty musthaves top 3

1. Foundation

Gewoon een dun laagje foundation aanbrengen deed al wonderen op mijn gezicht. Ik had het idee dat de donkere kringen onder m’n ogen zo toch iets minder opvielen. Ik gebruik foundation van Mac.

2. Droogshampoo

In de kraamweek gebruikte ik vrijwel elke dag droogshampoo. Mijn armen waren vooral de eerste dagen te zwak om mijn haren te kunnen wassen, wat een spierpijn had ik na de bevalling zeg! Ook lang staan was geen pretje dus spoot ik iedere ochtend na het douchen droogshampoo in m’n haar. Wat een uitkomst!

3. Bodylotion

Ik gebruik een aantal bodylotion producten met anti stretchmark ingrediënten en wissel deze met elkaar af. Bijvoorbeeld de Rituals anti stretchmark bodycream, BIO-OIL en bodylotion met slakkenslijm van Holland & Barreth. Al kon ik helaas de striae niet voorkomen, ik weet zeker dat het helpt om het niet te erger te laten worden.

First thing first

Meer tijd en energie aan mijzelf besteden ging niet. Naar de kapper gaan en mijn nagels weer netjes lakken komt allemaal daarna wel weer! Ik moet eerst herstellen en proberen zo veel mogelijk rust te pakken. Mijzelf druk maken over de zwangerschapskilo’s mag ik pas over 3 maanden. Nu is tijd om te genieten van Jones!

Welke beauty musthaves heb jij op je lijstje staan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *