Mijn blog transformatie

blog transformatie charada

Drie jaar geleden heb ik deze blog een makeover gegeven. Ik twijfelde om nog wel verder te bloggen en schreef daar een blog over met een aantal ‘notes to myself‘. Nu ik dat weer teruglees klopt het nog steeds! Er stonden twee leuke punten:

  1. Blijf bij jezelf. Dus schrijf blogberichten over de onderwerpen die op dit moment bij jou passen.
  2. Ga mee met de tijd. Je groeit zelf als persoon, dus je blog groeit gewoon met jou mee en dat is helemaal prima.

Ik merk dat ik dit jaar echt in een transformatie fase zit. Na het volgen van business coaching en diverse trainingen en cursussen ben ik zeker gegroeid, van een freelancer naar een ondernemer en van een te lieve/meegaande mama naar een wat strengere mama die duidelijke grenzen stelt. Dit was ook zeker nodig en super fijn om nog steeds te blijven groeien als persoon. Je bent nooit te oud om te leren hé!

Blog transformatie

Als ik terug kijk naar afgelopen 3 jaar is er veel veranderd. Een maand nadat ik voor mijzelf was begonnen als freelancer, ging ik trouwen met Steven, werd ik vervolgens zwanger en moeder van onze zoon Jones. Hier ben ik super dankbaar voor! Als moeder heb ik afgelopen jaren veel mogen leren en ervaren, maar ook als ondernemer heb ik veel geleerd en praktijkervaring opgedaan.

Op het moment van schrijven ben ik zwanger van ons tweede wonder. Ik denk dat ik daarom ook mijn gedachten en weer op wilde schrijven. Een fijne terugblik op afgelopen jaren, focus op het nu en ook fantaseren over de toekomst. Ik ben over 4 dagen 40 weken zwanger en ik kan elk moment bevallen. Ik weet nu al dat na de bevalling mijn leven weer een nieuwe fase ingaat. Dus mijn blog verandert mooi met mij mee! Dus niet een blog makeover dit keer, maar een blog transformatie.

Spelenderwijs leren

Dit jaar ben ik begonnen als docent mediawijsheid in het basisonderwijs. Geweldig dat dit op mijn pad is gekomen, ik merk dat ik er zoveel voldoening uithaal. Ik was al heel bewust met ons zoontje bezig om hem spelenderwijs kennis en ervaring mee te geven van de dingen die ik belangrijk vind. Na een poll op mijn Instagram account @cha.ferdinandus merkte ik dat er behoefte was om mijn ervaringen te delen. Dus dit wil ik middels deze blog weer gaan oppakken. Voortaan vind je dus op deze blog mijn tips en ervaring op het gebied van leerzame boeken, apps, uitjes, spelletjes en producten. Niet meer alleen voor baby’s, maar ook voor peuters en kleuters.

Heel veel zin in om weer meer van mij te laten horen op deze blog!

Liefs,

Charada

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *