Black Friday Deal, ga je spenden of cashen?

Black Friday Deal, ga je spenden of cashen?

De datum van aankomende Black Friday heb ik in mijn agenda staan. Wie wilt nou niet lekker shoppen met flinke kortingen toch! Een aantal weken van te voren houd ik mijn uitgaven in de gaten. Wil ik iets graag kopen en kan het even wachten, dan zet ik het op mijn Black Friday spending lijst. Op deze manier wil ik besparen op de uitgaven die ik toch al wilde doen. 

Aan de andere kant maak ik ook een Black Friday cashing lijst. Op deze lijst staan de dingen die ik zelf wil promoten of verkopen om op deze dag meer inkomsten te genereren. Ook hier ben ik een aantal weken van te voren mee bezig. 

Mooi in balans zo hé, ik geef mijzelf toestemming om leuke dingen te kopen en tegelijkertijd kan ik creatief zijn hoe ik dit terugverdien met mijn eigen dingen. 

Hoe dit eruit ziet is als volgt!


Template downloaden

Het ontwerp is heel overzichtelijk ingedeeld. In de eerste lijst zet je de punten die je wilt gaan doen om geld te verdienen en in de tweede lijst de dingen die je wilt kopen. Met dit Black Friday list ontwerp wil ik je bewust laten worden dat je niet alleen geld hoeft uit te geven, tegelijkertijd daagt het je ook uit om na te denken hoe je in deze periode ook geld kunt gaan verdienen.

Wil je dit ontwerp ook hebben om zelf in te vullen? Dat kan! Download gratis door onderstaand formulier in te vullen.Ik ben benieuwd wat jij dit jaar gaat doen 😉

Xxx Charada

Delen: