3x Kinderkamer favorieten

wereldkaart kinderkamer dieren

Jones heeft een nieuwe kamer gekregen. Geen babykamer meer, maar een kamer voor een avontuurlijke dreumes. De kinderkamer is helemaal geverfd in de kleur Soft Shell van Flexa en één muur hebben we voor 1/3 zwart geverfd. Niet zomaar zwart verf, maar zwart krijtverf!

Super leuk om weer aan de slag te gaan met ons interieur, in deze blog lees je al mijn favorieten voor een kinderkamer. Een aantal items heb ik al in de kamer van Jones staan en sommige accessoires staan hoog op mijn lijstje om nog aan te schaffen. Zijn kamer is nog niet helemaal klaar, dus voorlopig slaapt Jones nog even bij ons :-).

Muurposters

De kinderkamer is vrij basic ingericht en posters zullen voor meer kleur en speelsheid zorgen. Ik ging dus op zoek naar leuke kinderposters en kwam een toffe muurposter tegen bij wereldkaarten.nl. Ze hebben heel veel keus in wereldkaarten speciaal voor de kinderkamer.

Ik heb gekozen voor een canvas poster van 90×60 cm met een mooie afbeelding van een gekleurde wereldkaart met zwarte dierenprints, de kleursamenstelling is een mooie match met de muurkleuren in de kinderkamer.

Voor meer canvas posters ga je naar foto op canvas. Wil jij ook een wereldkaart aan de muur? Check dan online www.wereldkaarten.nl.

wereldkaart kinderkamer ophangen

Opbergmanden

De knuffels en het speelgoed van Jones wil ik in zachte katoenen manden opbergen in plaats van de plastic bakken waar ze nu in zitten. Ik heb al een paar leuke besteld bij de site jonesdeluca.com. Het natuurlijke materiaal met zwarte designs passen precies in de stijl van zijn kinderkamer.

opbergmand kinderkamer alfabet

opbergmand kinderkamer beer

De webshop jonesdeluca.com heeft Jones van mij cadeau gekregen voor z’n eerste verjaardag, alle verkoop gaat natuurlijk naar zijn spaarpot toe! Wil je weten hoe ik binnen een maand een webshop live heb gezet? Lees dan de blog Webshop lanceren binnen een maand.

Boekenplank

Je kleine lekker op schoot en een boek voorlezen, heerlijk vind ik het! Een boekenplank is dan ook een must in de kamer van Jones. Nu zag ik bij Ikea een zwarte metalen boekenplank die perfect in zijn kamer gaat passen.

boekenplank kinderkamer ikea

Ook leuk zijn de planken die met oude riemen aan de muur zijn bevestigt. Check Pinterest maar en je krijgt volop inspiratie!

Meer kinderkamer favorieten

Als de basis van de kinderkamer klaar is, ga ik verder met de styling. Houten accessoires, een speelkleed en leuke kussens shoppen bijvoorbeeld. Deze blog wordt dus vervolgd!

Heb jij nog leuke tips voor mij? Stuur me dan een DM via Instagram @cha.ferdinandus

Xxx

Cha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *