Samenwerken en video’s produceren, een match made in heaven bij de expo Pillow Talk

charada video productie

Teamwork makes the dream work! Dat is wel een understatement bij de samenwerking tussen Merel en mij. Wij hebben al vaker videoproducties gedaan (zie de blog waarom YouTube video’s inzetten voor je bedrijf) en hadden nu de super leuke opdracht om een andere mooie samenwerking te mogen vastleggen op video. We gingen daarvoor naar Bed Habits voor de expositie Pillow Talk.

Pillow Talk expositie Bed Habits

Match made in heaven

Geweldig om te zien. Twee succesvolle dames die elkaar al vanaf de studie kennen en nu jaren later samen een bijzondere expositie neerzetten, genaamd Pillow Talk. Ik heb het hier over Lianne en Ingrid.

Lianne Ernst is creative director van het home couture label Mrs.Me en Ingrid ontwerpt samen met Leendert exclusieve artprints. De artprints en de home couture collectie van Mrs.Me maken bijzondere sfeervolle crossovers, te bewonderen bij slaapkamer designwinkel Bed Habits t/m februari.

Voor locatiegegevens van de design store ga je naar www.bedhabits.nl.

De home couture collectie van Mrs.Me is ook online te bewonderen op www.mrsme.com.

Meer achtergrondinformatie over de artprints vind je bij www.leendertmeetsingrid.com.

Pillow Talk expositie Bed Habits filmen

Hoe komt de video tot stand?

We beginnen met een callsheet en een uitgebreide shotlist, daar staat in detail staat uitgeschreven welke shots er genomen gaan worden. Een goede voorbereiding want op de dag dat de video wordt opgenomen, weet elke partij wat er van ze verwacht wordt. Zo kan je lekker vlot doorwerken. Na het filmen wordt de video ge-edit, de audio er onder gezet en volgen de kleurcorrecties, etc..

Een videoproductie hoeft niet heel lang te duren, wij hebben namelijk de video binnen twee weken opgeleverd.

Ben je al nieuwsgierig? Bekijk dan de Pillow Talk video online.

pillow talk bed habits amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *