Interieur shoppen, waar haal ik inspiratie vandaan?

Interieurblog bedhabits amsterdam charada

Nu we gaan verhuizen heb ik er wat nieuwe online zoekprojecten bij. Super leuk! Ik wil voor het nieuwe huis meer kleur combineren met zwarte accessoires. We hebben een betonlook keuken aangeschaft en matzwart sanitair, maar ik wil niet het hele huis in een loft industriële look. Ik wil namelijk ook een oosterse en tropische stijl in het huis hebben. Hoe dat er samen uit komt te zien? Je ziet het binnenkort. Hou maar goed mijn Instagram account in de gaten ;-).

Waar haal ik mijn interieur inspiratie vandaan?

Tv & Online

Vaste prik is op zondagavond de tv aan want dan kijken we samen het programma van VTwonen. Van de verschillende uitzendingen hebben wij al wat leuke ideetjes gekregen voor ons eigen huis. De afleveringen zijn trouwens ook online terug te zien en dan kan je meteen de items shoppen die ze in het programma hebben gebruikt, erg handig!

Instagram & Pinterest

Op Instagram volg ik verschillende interieurbloggers voor wooninspiratie. Ken jij nog leuke interieurblogs om te volgen? Laat het me weten! Op dit moment volg ik bijvoorbeeld Styledbymarit, Interiorjunkie en Bintihome. Naast Instagram check ik ook Pinterest voor wooninspiratie. Ik heb ondertussen al verschillende Pinterest borden gemaakt!

Diverse woonwinkels

Online heb ik bij Made.com, Sissy-boy Homeland, Leenbakker en Kwantum al leuke meubels en woonaccessoires gespot zoals stoere zwarte hanglampen en mooie velvet eetkamerstoelen. Ik vind het ook leuk om de stad in te gaan en daar inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld bij de winkels Sukha, Zenza en Things I Like Things I Love.

Voor mijn werk ben ik regelmatig aanwezig bij de interior design store Bed Habits in Amsterdam. Daar kan ik de verschillende stof- en kleurstalen bekijken van diverse interieur items. Dus naast inspiratie kan ik zelf ook meteen de stalen mixen en matchen!

bed habits interieur stalen mixen matchen

Foodspots

Als ik uiteten ga, let ik ook op het interieur van het restaurant. Zo vind ik Bar Botanique, Ron Gastrobar Indonesia en Coffee & Coconuts heel sfeervol ingericht. Ik denk dat ons huis ook een beetje een restaurant look krijgt. Een kok heb ik in ieder geval al ;-).

Genoeg mogelijkheden voor interieur inspiratie dus! Heb jij nog leuke tips voor mij? Stuur me dan een berichtje.

Xxx,

Cha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *