Familie fotoshoot met VT Photography

Familie fotoshoot met VT Photography

Al een tijdje was ik aan het nadenken om een familie fotoshoot te boeken. Alleen een goede fotograaf hiervoor vinden, vond ik nogal een ding. Mijn kinderen hebben een sterke eigen wil en dan heb je wel een fotograaf nodig die hiermee kan omgaan. Ervaring met kinderen is dan ook een vereiste. Verder moet de fotografie stijl mij aanspreken en daarvoor keek ik op Instagram naar verschillende fotografen om hun portfolio te zien.

Op mijn verjaardag kreeg ik van mijn lieve vriendinnen een super leuk cadeau, een ‘family shoot’ van VT Photography. Zo blij mee! Op haar Instagram account @byvtphotography zag ik al haar mooie fotografie stijl en ik hoorde dat ze goed met kinderen kon omgaan, perfect!

Fotoshoot plannen en voorbereiden

We hadden eerst in de winter een aantal data vastgelegd, maar ze was heel flexibel om deze om te zetten naar het voorjaar zodat we het zonnetje konden meepakken. De kids waren afgelopen periode best vaak ziek en we hielden ook rekening met de werktijden van Steven in het weekend. Uiteindelijk kozen we voor een zondagochtend in april en gingen we naar één van haar favoriete shoot locaties, de Drunense duinen.

We hoefden niet veel voor te bereiden. Ik ging wel de dag van te voren kledingsetjes maken om te kijken wat we aan gingen doen. Dat was eigenlijk zonde van de tijd en de moeite, want in de ochtend had onze 4-jarige andere plannen. Meneer moest perse zijn blauwe spijkerbroek aan met scheuren bij z’n knieën en zijn afgetrapte zwarte Nike’s met klittenband. Zucht, ik gaf het na een kwartier al op en besloot om dan maar zelf een donkerblauw jurkje aan te trekken. Steven en Pharrell deden ook een blauwe spijkerbroek aan met donker shirt erboven en zo paste onze kleding toch nog bij elkaar. Iedereen blij.

Ervaring met VT Photography

We konden goed parkeren bij de fotoshoot locatie. Voor Jones hadden wij zijn step mee en voor Pharrell zijn kinderwagen. Gelukkig hoefden we helemaal niet ver te lopen. Nurmya wist precies de plekjes te vinden om foto’s te maken.

Allebei de kinderen waren erg op hun gemak tijdens de shoot. Nurmya gaf af en toe wat aanwijzingen zoals elkaar een knuffel geven of ze wees ons naar een plekje om te zitten. Verder houdt ze juist van spontane foto’s en liet ze de kinderen veel hun gang gaan. We hebben veel gelachen tijdens de shoot en het voelde heel ontspannen. Het uurtje vloog voorbij!

Wij vonden de samenwerking met VT Photography erg prettig en professioneel. De locatie was ook mooi. Binnen 3 weken kregen we de foto’s al toegestuurd. Ik vond alle foto’s helemaal geweldig. Zo fijn dat we ze allemaal hebben gekregen, want 10 favorieten kiezen was mij anders niet gelukt. We gaan zeker nog een keer een ‘family shoot’ bij haar boeken!

Wil jij ook een professionele fotoshoot met je gezin? Voor meer informatie ga je naar de website van VT Photography.

Liefs, Charada

Delen: