Cadeautjes voor papa, tips voor zijn verjaardag & vaderdag

vaderdag cadeau canvas poster

Twee keer per jaar is het feest voor papa. Voor zijn verjaardag en voor vaderdag proberen m’n zusje en ik elke keer weer iets origineels te verzinnen. Toen we klein waren, was een tekening en ontbijt op bed voldoende. Nu we ouder zijn, krijgt hij een cadeautje en gaan we een hapje eten. Dit jaar hebben wij voor Vaderdag  bovenstaande foto van hem en Jones op canvas laten afdrukken.

In deze blog zetten wij alle cadeauopties op een rijtje, die wij leuk vinden voor een vader! Handig voor volgend jaar, dan kunnen wij deze blog zelf ook weer nalezen voor inspiratie.

Vader cadeautip 1: kleding & schoenen

Het geven van kleding en schoenen aan je vader is niet alleen voor je vader leuk, maar ook voor jezelf. Dan weet je zeker dat je vader iets in zijn garderobekast heeft dat wel is goedgekeurd door jou!

Dat krijg je als je twee dochters hebt, onze vader mag er wel een beetje modern bij lopen. Elk jaar krijgt hij wel een outfit van ons waar wij dan commentaar van hem op krijgen, maar hij moet het aandoen. Onze papa snapt bijvoorbeeld niet waarom er ritsen aan de zijkant van je sweater zitten als je ze toch niet gebruikt (dat hoort zo pa!). Of dat een shirt longfit is (nee, dat is geen jurk en niet elk shirt hoeft in je broek oké!). Zo hebben we nog veel meer voorbeelden, maar je snapt het denk ik wel. Kleding of schoenen geven als cadeau, altijd goed!

Vader cadeautip 2: men care

Een lekker geurtje, shaving cream of een kappersbezoek. Dit hebben we allemaal al een keer gegeven. Toch vinden wij dit één van de betere cadeaus voor onze papa!

Mijn zusje en ik hebben vorig jaar als verrassing voor vaderdag een afspraak gemaakt bij de kapper. Wij toonden aan de kapster wat voorbeeldfoto’s van leuke kapsels en lieten onze vader daarna in de salon achter. Zelf gingen we op het terras een drankje doen en kwamen hem na een uurtje weer ophalen. Wij blij met zijn nieuwe coupe, maar veel belangrijker was dat hij er zelf ook gelukkig mee was.

vaderdag cadeau kapperVader cadeautip 3: canvas poster

Onze papa zit niet op een foto van m’n zusje en mij te wachten, maar een foto van z’n favoriete kleinzoon wel! Een intiem moment van opa en Jones afgedrukt op een groot canvas schilderij. Het ging meteen in de woonkamer aan de muur. Dit jaar was er dan voor het eerst geen commentaar op zijn vaderdagcadeau. Top cadeau dus!

Zelf heb ik goede ervaringen met de Fotofabriek. Goede kwaliteit canvas posters, scherpe prijs en snelle levering.

Vader cadeautip 4: gadgets

Leuke en handige gadgets vallen ook goed in de smaak. Hieronder vijf gadget tips:

  • Drone
  • Smartwatch
  • Telefoonhoesje
  • Laptoptas
  • Massage apparaat

Vader cadeautip 5: dagtripje

Quality time met je vader én iets leuks ondernemen. Wij geven je vijf tips die nog op onze to-do-lijst staan:

  • Escape room
  • Wijnproeverij
  • Golfclinic
  • Karten (op ijs)
  • Karaokebar

Hopelijk geven wij je genoeg cadeau inspiratie met deze blog! Heb jij zelf nog leuke cadeautips? Laat het ons dan weten!

xxx sisters Ferdinandus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *