Mompreneur talk met Exclusive Beauty

Mompreneur talk met Exclusive Beauty

De eerste Mompreneur talk is met Carmella Lopulalan van Exclusive Beauty. Ze heeft een succesvolle salon in Amsterdam Noord op het Buikslotermeerplein en biedt een allround beauty concept aan. 

In 2013 is Carmella begonnen met een wimpersalon aan huis, wimperextensions zetten deed ze als hobby en binnen een hele korte tijd is haar uit de hand gelopen hobby uitgegroeid naar een salon met meerdere behandelruimtes. Naast wimperextensions kun je bij Exclusive Beauty terecht voor o.a. je wenkbrauwen, tanden bleken en spraytan. Voor alle behandelingen ga je naar de website: exclusivebeauty.nl 

Interview met Exclusive Beauty 

Exclusive Beauty is een award winning salon en in de Mompreneur talk video vertelt Carmella hoe ze haar salon runt in combinatie met haar gezin. 

Blijf ook zeker kijken tot het einde want ze deelt haar persoonlijke methode hoe zij de balans blijft houden tussen het ondernemen en haar gezin met twee prachtige dochters. 

Taken uitbesteden 

Prioriteiten stellen is belangrijk, aan wie of wat geef jij je tijd en energie? Je kunt en hoeft niet alles zelf te doen. Pytrick (echtgenoot van Carmella) helpt o.a. met de administratie, inkopen van producten, inrichting van het pand en staat ook achter de balie in de salon. 

De bouw van de website besteedt Carmella uit aan mijn bedrijf Cha Media Kitchen. Op de website van Exclusive Beauty vindt je alle behandelingen, maar ook de trainingen die ze geven om andere vrouwen het vak te leren.

Heb jij een eigen beauty salon en wil jij ook een website zoals Exclusive Beauty? Bekijk dan de mogelijkheden van Cha Media Kitchen zoals de website template Beauty Clean.

Hoop dat deze blog en video je verder heeft geholpen hoe je als ondernemer ook genoeg tijd voor je gezin kunt vrijmaken! 

Liefs,

Charada 

Delen: