Babyshower cadeautjes, wat is leuk om te geven?

babyshower cadeau tips

Dit jaar is er een heuse babyboom in mijn familie en vriendenkring. Super leuk omdat ik zelf ook zwanger ben! Gezellig samen kletsen, klagen en fantaseren hoe je leven gaat zijn als de kleine er eenmaal is. Ik geef mijn nesteldrang maar de schuld dat ik deze periode uren bezig ben met online shoppen. Niet alleen voor onze eigen baby hoor, ook voor die van mijn vriendinnen! Vooral als er babyshower wordt georganiseerd, ga ik online op zoek naar de leukste cadeautjes.

Babyshower cadeautips

Hierbij mijn lijstje met leuke babyshower cadeautips en mijn favorieten per categorie.

– Baby verzorging. Verzorgingsspulletjes voor de baby, een mommy-to-be kan hier geen genoeg van krijgen. Ik ben vooral fan van ecologische producten, geen schadelijke stoffen voor mijn baby! Mijn voorkeur voor babylotion, baby shampoo en baby olie gaat dan ook uit naar de Tiny Rituals collectie van Rituals en de collectie van Naif care (bijvoorbeeld te koop bij bol.com).

Baby kleding. Online shoppen voor babykleertjes is best verslavend kan ik je zeggen, alles ziet er ook zo schattig uit! Leuke kleertjes shop je bijvoorbeeld bij de bekende ketens zoals de Zara en de h&m. Vooral op Instagram heb ik leuke merkjes ontdekt zoals Little Indians en Sproet & Sprout.

Baby doeken. Ja en dan bedoel ik de hydrofiele doeken! Ik wist eerst niet eens wat het was (hydrofiele luiers) maar ik heb gehoord en gemerkt dat je dus echt niet zonder kan. Dus ik heb een hele lading ingeslagen. De simpele versies shop je bijvoorbeeld bij de Hema. De mooie hydrofiele doeken zoals van het merk Jollein Indians koop je bijvoorbeeld bij bol.com.

Baby slaapspullen. Je baby slaapt niet alleen in je armen maar je kan dus kiezen uit een combi van meerdere slaapopties. Denk aan een ledikantje, wiegje, box, babynestje, kinderwagen, draagtas, draagdoek, etc.. Dan ben je er nog niet want dan heb je bijvoorbeeld ook nog een dekentje, lakens,  slaapzak, boxkleed of wagenspanner nodig. Handig om voor een babyshower een gezamenlijk cadeau te geven want deze baby spullen kunnen erg prijzig zijn. Check hiervoor bijvoorbeeld de Prenatal of mamaloes babysjop.

Baby uitzet. Altijd handig om aan de mommy-to-be subtiel te vragen of ze nog iets nodig heeft voor haar baby uitzet. Misschien mist ze nog spullen die op de baby uitzet staan zoals een babybadje, kruikje, verschoningskussen of leuke accessoires om de babykamer te stylen!