Team Samen Zwanger

#teamsamenzwanger

Community voor zwangeren, te volgen op Instagram @team.samenzwanger

Teamcaptain Charada

Hi! Ik ben het account Team Samen Zwanger gestart omdat ik door deze bizarre tijden de connectie mis die je meestal met andere zwangeren hebt. Elke week behandel ik een onderwerp om een zwangere in deze periode te supporten en te inspireren. Als team zijn wij er ook om elkaar te coachen in deze tijd!

Je ziet de andere zwangeren nu niet bij zwangerschapsgym, zwangerschapsyoga of zwangerschapszwemmen bijvoorbeeld. Super jammer, maar noodzakelijk natuurlijk. Ik merk dat ik niet de enige zwangere ben die hier behoefte aan heeft, want het account groeit met de dag.

Samen connecten

Om structuur aan te brengen op het platform werk ik met een maandelijkse agenda en elke zondag komt er een nieuw bericht online. De eerste week ben ik live op Instagram het gesprek aangegaan met psycholoog Susanne Pistoor om het te hebben over angst in deze periode en hoe daar mee om te gaan. Ze had een hele mooie boodschap waar ik en wel 60 andere zwangeren naar hebben geluisterd! Dit is nog maar het begin..

Ben jij ook zwanger of ken je iemand die nu zwanger is en ook behoefte heeft aan meer connectie met andere zwangeren? Laat ze dan weten dat ze niet alleen hierin staan.

Stay Safe & Support elkaar!