De Succes Salon

Beauty starts from within

Wat ik zo mooi vind van het werk van beauty ondernemers, is dat hun klanten met een glimlach op hun gezicht de salon verlaten. Dat is toch fantastisch dat iemand na een behandeling blij in de spiegel kijkt naar zichzelf. Ik vind het daarom dankbaar werk als ik beauty ondernemers mag helpen om hun salon succesvol te maken.

De Succes Salon coaching

In 2019 is het idee ontstaan en in 2020 zijn Rachsjanda en ik officieel van start gegaan met ons coachingspraktijk De Succes Salon. Wij geven business coaching aan beauty ondernemers om hun salon naar het hoogste niveau te brengen. Dit doen we door 1:1 coaching op maat inclusief ondersteuning van ons online beauty business programma met ons bewezen gouden 3 sterrenformule.

Ik krijg zoveel energie om als marketing coach de beauty ondernemers te begeleiden. Rachsjanda is salon coach en heeft haar eigen succesvolle salon Scenery beauty. Samen vormen wij een sterk duo en kunnen wij onze klanten op alle vlakken in het ondernemerschap helpen om hun doelen te bereiken.

Een voorbeeld waar wij o.a. mee helpen is het aanpakken van de salonroutine. Wij hebben daar een ebook over geschreven, deze kun je gratis downloaden.

Mocht je zelf een beauty salon hebben of iemand kennen die onze hulp wel kan gebruiken? Voor meer informatie over De Succes Salon ga je naar de website desuccessalon.nl.