CHA MEDIA KITCHEN

Hi! Naast bloggen werk ik in het dagelijks leven als online marketing consultant, dat doe ik nu ruim 9 jaar. In 2016 ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik mijn eigen toko genaamd Cha Media Kitchen. 

Je kan bij mij terecht voor het maken van je website of webshop. Ook zorg ik er graag voor dat je bedrijf online goed vindbaar is door SEO, SEA en social media. Ik werk voornamelijk voor zelfstandige ondernemers en bedrijven die een mooie bijdrage leveren aan de maatschappij. Denk aan bedrijven met duurzame producten, schoonheidssalons die werken met natuurlijke ingrediënten en instellingen in de gezondheidszorg.

Op mijn persoonlijke lifestyle blog post ik regelmatig berichten over mijn laatste projecten en tips op het gebied van online marketing.

Online zichtbaarheid

Bij interesse en advies op maat kan je vrijblijvend een gratis telefonische intakegesprek aanvragen via www.chamediakitchen.com. Tijdens het intakegesprek bespreken wij je online business en wat ik eventueel voor jouw bedrijf kan betekenen.

Zo kan je mij inzetten om je online marketingstrategie, social media campagne of Google Ads campagne op te zetten, optimaliseren of te monitoren. Ook geef ik één-op-één training op locatie over hoe je bijvoorbeeld je eigen wordpress website kan vullen met foto’s en teksten, hoe je social media berichten moet inplannen en hoe je een nieuwsbrief via Mailchimp kan versturen. Een nieuwe website of webshop nodig? Die maak ik met veel plezier voor je!

Wil je geen intakegesprek, maar heb je wel een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.

Portfolio

Een paar voorbeelden van projecten waar ik aan heb gewerkt afgelopen periode.

Online marketing strategie, Google Adwords monitoren, nieuwsbrieven versturen en training medewerkers.

Online marketing strategie, opstarten blog en social media kanalen, training medewerkers bij Bed Habits.

Online marketing strategie planning en social media advies bij het 3D-printing bedrijf Fresh Fiber.

Website realisatie en social media content voor hairdresser Lu van Snap Hairstudio.

Website realisatie en één-op-één training WordPress bij DoReMi Kinderboetiek in de Jordaan Amsterdam.

Website realisatie voor Thaise chefkok Steven van De Bio Thai.

Website realisatie voor personal trainer Maarten van Fit to the future.

Google Adwords realisatie en social media advies voor de Amsterdamse bloemenservice Flower UP.

Webshop strategie, planning en aansturing voor KV Lichtreklame.

Online marketing en social media advies, Google Adwords optimalisatie en nieuwsbrieven versturen.

Persoonlijke consults en website realisatie voor Carmella van Perfect Eyelash vestiging Amsterdam.

WordPress training op locatie en webshop realisatie voor taarten leverancier Sweet Love Addiction.

Social media strategie en content implementatie voor lijfgids Tom.

Blog realisatie en WordPress training voor Veerle.