CHA MEDIA KITCHEN

De ontwikkelingen op online marketing gebied houd ik nauwlettend in de gaten. Ik ben Google gecertificeerd en heb meer dan 9 jaar werkervaring. Ik wil mij steeds blijven ontwikkelen in mijn vakgebied online marketing en ben zeer gemotiveerd om hoge online resultaten te boeken. Stilstaan is achteruitgaan, daarom blijf ik steeds nieuwe uitdagingen zoeken om te blijven groeien. Op mijn persoonlijke lifestyle blog post ik regelmatig berichten over mijn laatste projecten en tips op het gebied van online marketing.

Online marketing advies

Bij interesse in online marketing advies kan je vrijblijvend een telefonisch intakegesprek aanvragen via info@charada.nl. Tijdens het intakegesprek bespreken wij je online business en wat ik eventueel voor jouw bedrijf kan betekenen. Zo kan je mij inzetten om je online marketingstrategie, social media campagne of Google Ads campagne op te zetten, optimaliseren of te monitoren. Ook geef ik één-op-één training op locatie over hoe je bijvoorbeeld je eigen wordpress website kan vullen met foto’s en teksten, hoe je social media berichten moet inplannen en hoe je een nieuwsbrief via Mailchimp kan versturen. Een nieuwe website nodig? Daarvoor kan je ook bij mij terecht!

Geen intakegesprek maar wel een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier.

Update! De komende maanden ben ik volgeboekt en kan ik geen nieuwe projecten meer aannemen. In januari 2020 heb ik weer plekken vrij. Kan je project wachten? Dan kan je uiteraard alvast een gratis intake gesprek aanvragen zodat je meer kans hebt dat ik voor je aan de slag kan gaan.

Portfolio

Een paar voorbeelden van projecten waar ik aan heb gewerkt afgelopen periode.

Online marketing strategie, Google Adwords monitoren, nieuwsbrieven versturen en training medewerkers.

Online marketing strategie, opstarten blog en social media kanalen, training medewerkers bij Bed Habits.

Online marketing strategie planning en social media advies bij het 3D-printing bedrijf Fresh Fiber.

Website realisatie en social media content voor hairdresser Lu van Snap Hairstudio.

Website realisatie en één-op-één training WordPress bij DoReMi Kinderboetiek in de Jordaan Amsterdam.

Website realisatie voor Thaise chefkok Steven van De Bio Thai.

Website realisatie voor personal trainer Maarten van Fit to the future.

Google Adwords realisatie en social media advies voor de Amsterdamse bloemenservice Flower UP.

Webshop strategie, planning en aansturing voor KV Lichtreklame.

Online marketing en social media advies, Google Adwords optimalisatie en nieuwsbrieven versturen.

Persoonlijke consults en website realisatie voor Carmella van Perfect Eyelash vestiging Amsterdam.

WordPress training op locatie en webshop realisatie voor taarten leverancier Sweet Love Addiction.

Social media strategie en content implementatie voor lijfgids Tom.

Blog realisatie en WordPress training voor Veerle.