BLOG

Food & Travel

Dat ik van reizen en lekker eten houd, is wel te zien op mijn Instagram account! Ik blog al sinds 2012. Eerst begonnen met een foodblog Chalovesfood maar omdat ik niet alleen maar over food wil bloggen ben ik sinds 2016 overgestapt op deze lifestyle blog Charada. Ik heet Charada en deze domeinnaam was nog vrij, vandaar de keuze voor de blog naamswijziging. De zoekopdrachten die je bij het onderwerp Food & Travel voorbij ziet komen gaan over leuke reistips die ik heb gevonden, lekkere recepten en leuke hotspots bijvoorbeeld.

Interieur & Cadeaus

Ik ben wel meer dan 8x verhuisd in mijn leven en het leuke is dan weer het inrichten van m’n nieuwe woning. Ook kom ik uit een grote familie en heb ik al een aardige netwerk opgebouwd. Dit betekent dat ik regelmatig een verjaardag, housewarming of ander feestje heb. Hartstikke leuk natuurlijk en zo lees je bij het onderwerp Interieur & Cadeaus dus mijn online bevinden om leuke cadeautjes of interieur items te scoren!

Ondernemen & Freelancen

Een spannend moment was de keuze om voor mijzelf te gaan beginnen! Je kan begrijpen dat ik mij helemaal suf heb gegoogeld over ondernemerschap en freelancen in Nederland maar ook in het buitenland als digitale nomade. In september 2016 ben ik begonnen als freelance online marketeer. Wil je een kijkje nemen in mijn creatieve keuken? Check dan mijn portfolio. In december heb ik mijn webshop www.fromeasttowest.nl gelanceerd.

Sport & Beauty

Zelf ben ik geen fitgirl of beauty addict maar ik houd er wel van om er verzorgd uit te zien. Ik heb verschillende sporten geprobeerd maar blijf erbij dat volleybal toch wel een heel leuk spelletje is. Ik speel daarom nog steeds 6x per jaar een toernooitje op recreanten niveau. Voor een feestje ben ik wel meer bezig met kleding en make-up uitzoeken, vandaar dat mijn online zoekopdrachten ook bestaan uit het onderwerp Sport & Beauty.

Zwanger & Baby

Sinds mijn zwangerschap is er een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan. Ik had geen idee hoeveel er online over het onderwerp zwangerschap & baby te vinden was. Ik had dan ook de meest uiteenlopende online zoekopdrachten! Mega interessant hoe andere zwangeren en moeders alles aanpakken. Veel praktijkinformatie heb ik van een goede vriendin van mij met haar mommyblog Momlife & the city gekregen en van mijn liefste twinnie met haar soon-to-be online babykleding webshop die ik elk moment van de dag kon appen als ik er alsnog online niet uitkwam!